Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Thomas Anders - The Gentleman of Music, concertează la Bucureşti în ianuarie 2015!

Publicat de redactia partners pe 06.01.2015.

The Gentleman of Music”, aşa cum este supranumit Thomas Anders - jumătatea brunetă a trupei, va sosi la Bucureşti pentru a doua oară şi va susţine un show impresionant! Acesta este programat la Sala Palatului din capitală, sâmbătă, 24 ianuarie, de la ora 20:00.

„Cheri, Cheri Lady”, „You’re my heart, you’re my soul”, „Sexy sexy lover”, „You are not alone”, „No face, no name, no number“, „Brother Louie“ <span style="\\&quot;font-family:" sans-serif,="" arial,="" verdana,="" \\'trebuchet="" ms\\';="" line-height:="" 1.6em;\\"="">şi multe alte hituri vor putea fi ascultate live în contextual unui show de zile mari, realizat de Jumătatea brunetă a trupei Modern Talking, împreună cu bandul său.

Cântăreţul, compozitorul şi producătorul Thomas Anders, pe numele său real Bernd Weidung s-a născut pe 1 martie 1963 la Koblenz în Germania. Anders a făcut parte din celebrul duo german Modern Talking, cu care a cucerit toate topurile internaţionale! Modern Talking a fost cel mai de succes grup din Germania şi a avut nenumărate single-uri ce au ajuns în top cinci în multe ţări, definind istoria muzicală de după anii ‘80. Trupa a vândut peste 75 milioane de albume în numai trei ani, atingând un statut legendar.

The Gentleman of Music” rămâne singurul star internaţional care a performat cu casa închisă de 11 ori la Palatul Kremlin din Moscova - echivalentul rusesc al Royal Albert Hall. Creativitatea sa artistică, atât de apreciată, i-a adus o multitudine de premii, inclusiv “Golden Europa“, “Camera de Aur“, “World Music Award”, “Bambi“, etc.

Biletele au preţuri cuprinse între 100 de lei şi 300 de lei şi se găsesc din data de 13 august 2014 în toată reţeaua BILETOO şi online pe: www.BILETOO.ro, www.BLT.ro, www.BILET.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro sau www.MYTICKET.ro!

iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/k3xPNeQqxcg" frameborder="0" allowfullscreen>
Cuvinte cheie: The Gentleman of Music”, topuri internaţionale, single, albume,

Despre redactia partners

Jurnalisti cu experienta si tineri plini de idei, creativi si  profesionisti.

Alltfel de presa, profesionistă și obiectivă,  mai aproape de antreprenori, de ONG-uri, de  economia reală și de societatea civilă...deci, de oameni. Şi asta face diferenţa.

 

Comentarii