Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Therme Bucureşti, cea mai recentă investiţie din capitala României, care va transforma Bucureştiul în cea mai celebră capitală spa din Europa

Publicat de redactia partners pe 19.01.2016.

Cel mai mare spa din Europa, Therme București, cu o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan, și-a deschis porțile joi.
Apa termală de la Therme Bucureşti este extrasă de la o adâncime de peste 3.100 de metri, investiţia totală ridicându-se la aproximativ 50 de milioane de euro

 

Concret, Therme Bucureşti este împărţit în trei zone mari: Galaxy, Palm, Elysium. Zona Palm este destinată adulţilor şi adolescenţilor trecuţi de 16 ani şi este pentru relaxare, informează publicaţia români  buni.

Mai exact, bucureştenii care optează pentru această zonă au la dispoziţie, pe lângă mai multe piscine, 26 de şezlonguri care fac hidromasaj, încadrate de 500 de palmieri de diferite specii, dar şi de 1.000 de plante de corian. Apa din piscina de relaxare aflată în mijlocul zonei Palm se reîmprospătează cu 15% în fiecare zi, iar acoperişul este retractabil.   

În ceea ce priveşte piscinele, ele conţin diferite minerale, una conţine sare de la Marea Moartă, alta are lotium, alta are apă îmbogăţită cu magneziu, în timp ce piscina cu valuri are patru programe de intensitate şi rapiditate diferită.

În aceeaşi arie există şi o piscină semi-olimpică cu patru culoare şi 25 de metri lungime, cu adâncime cuprinsă între 1,2 şi 1,6 metri. În zona pentru copii şi familie, Galaxy, sunt montate nu mai puţin de 16 de tobogane de diferite dimensiuni, lungimea totală a acestora fiind de 1,5 kilometri. Acestea au o capacitate de 6.500 de persoane pe oră.

În zona de saune, surpriza este un devărat ritual de wellness și purificare, realizat prin infuzarea unei soluții de uleiuri aromatice pe pietrele vulcanice încinse din saună.

O experiență multisenzorială, cu multiple efecte benefice asupra organismului. Specificul diferit al fiecărei saune de la Therme, precum și programul variat al procedurilor, oferă simultan unui număr de 300 de clienți posibilitatea să se bucure de o experiență extraordinară. .

 

Oficialii centrului au anunţat că preţurile care vor fi practicate în România sunt cu mult sub cele practicate în afară.

„Preţurile sunt gândite pentru experienţă, nimeni nu va plăti mai mult decât stă. Poţi sta trei ore şi jumătate, patru ore şi jumătate sau poţi sta o zi. Dacă stai mai mult decât ai menţionat iniţial, se plăteşte suplimentar, totul înregistrându-se pe brăţara pe care o primesc clienţii noştri înainte de a intra la piscine”, a declarat Stelian Iacob.

Primele zile au atras déjà un număr impresionant de vizitatori: copii au stat chiar la coadă pentru a se putea bucura de senzaţiile tari de pe traseul topoganelor. Nici în bazine nu a fost tocmai atât de lejer cumm ne-am fi aşteptat, după cum scrie şi click.ro.

Dar, plăcerea acestei minunate relaxări este greu de decries în cuvinte...

 

 

 

Cuvinte cheie: piscină semi-olimpică , Galaxy, spa, Europa, Therme București, apa termală, hidromasaj, palmieri, relaxare

Despre redactia partners

Jurnalisti cu experienta si tineri plini de idei, creativi si  profesionisti.

Alltfel de presa, profesionistă și obiectivă,  mai aproape de antreprenori, de ONG-uri, de  economia reală și de societatea civilă...deci, de oameni. Şi asta face diferenţa.

 

Comentarii