Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Sofisticat, o expoziție inedită și un fantastic concurs de frumusețe… felină - Sofisticat

Publicat de redactia partners pe 27.03.2017.

Miau, Mi-auu … ce vreauuuu.

Peste 250 de pisici de rasă vor putea fi admirate la Romexpo, timp de două zile, 1-2 aprilie, la Expoziția internațională Felină Sofisticat.

Organizatorul, Asociaţia Felină Sofisticat reunește la București exemplare dintre cele mai inedite și exotice, la nivel mondial, care fac întotdeauna deliciul publicului, atât live, dar și online.

Asociaţia Felină Sofisticat este membră a Federaţiei Naţionale Felinologice Române şi a Federaţiei Internaţionale Feline - FIFe, fiind o organizaţie non-guvernamentală, non-profit, înfiinţată în anul 2005.

Unul dintre obiectivele sale principale este de a promova creşterea pisicilor de rasă prin intermediul expoziţiilor. Obiectivul este în centrul atenției și la această ediție, când bucureșteni vor putea fi martorii unui concurs extraordinar de frumusețe.

 

Jurizarea va fi asigurată după normele internaționale, de un juriu cu experiență internațională.

Cei 4 jurați internaționali vor avea dificila misiune de a alege cel mai frumos exemplar din diferite rase, cum ar fi: Persană, Exotică,  Siberiană, Sacră birmaneză, Maine Coon, Orientală și  Siameză, Ragdoll, Angora turcească, Bengal, British Shorthair, Devon Rex, Don Sphynx, Russian Blue, Singapura, Sphynx etc.

În cei peste 10 ani de activitate, Asociația a organizat peste 40 de ediții ale Expozițiilor Internaționale Feline, atât în București, cât și în alte orașe din România, la care au participat de-a lungul timpului peste 10.000 de pisici de rasă venite din diferite colțuri ale lumii.

 

Cuvinte cheie: Expoziții Internaționale Feline, Asociaţia Felină, Sofisticat, Federaţia Naţionala Felinologica Româna, Federaţia Internaţionala Feline - FIFe

Despre redactia partners

Jurnalisti cu experienta si tineri plini de idei, creativi si  profesionisti.

Alltfel de presa, profesionistă și obiectivă,  mai aproape de antreprenori, de ONG-uri, de  economia reală și de societatea civilă...deci, de oameni. Şi asta face diferenţa.

 

Comentarii