Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Se anunță un weekend de dezbateri, ateliere, activități non-formale, concerte și ocazii de cunoaștere a unor realități adeseori ignorate la ONGFest 2016

Publicat de redactia partners pe 21.05.2016.

 

Mai multe ONG-uri din România vor fi prezente pe 21 și 22 mai în Parcul Herăstrău din capitală, cu ocazia celei de-a șaptea ediții a ONGFest, un eveniment organizat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile. ONGFest, cel mai mare eveniment dedicat asociaţiilor şi fundaţiilor din România, aduce anul acesta laolaltă organizaţii din toată ţara dar și 19 din Bulgaria, Kosovo, Lituania, Norvegia, Polonia, Portugalia, Republica Moldova, Slovacia și Ungaria.

Organizat anual de catre Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile, ONGFest isi propune sa contribuie la sporirea numarului de cetateni implicati activ in comunitate, la dezvoltarea spiritului asociativ si la cresterea implicarii asociatiilor si fundatiilor din Romania in societate.

Organizațiile trebuie de multe ori să găsească soluții neconvenționale, să dezvolte propriile metode de acțiune și să aibă o doză mare de curaj și creativitate pentru a reuși să facă diferența în locurile în care activează, tocmai din aceste motive tema aleasă pentru ONGFest 2016 este inovarea civică.

Inovarea civica este tema aleasa pentru ONGFest 2016. Organizatiile trebuie de multe ori sa gaseasca solutii neconventionale, sa dezvolte propriile metode de actiune si sa aiba o doza mare de curaj si creativitate pentru a reusi sa faca diferenta in locurile in care activeaza. Pentru ca inovarea merge mana in mana cu colaborarea, adeseori solutiile vin din parteneriate cu companii sau institutii publice.

Cuvinte cheie: ONGfest 2016

Despre redactia partners

Jurnalisti cu experienta si tineri plini de idei, creativi si  profesionisti.

Alltfel de presa, profesionistă și obiectivă,  mai aproape de antreprenori, de ONG-uri, de  economia reală și de societatea civilă...deci, de oameni. Şi asta face diferenţa.

 

Comentarii