Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Românca Tina Olari este creatoarea de modă preferată de Miss World

Publicat de redactia partners pe 05.01.2016.

Câștigătoarea Miss World, Mireia Lalaguna din Spania, a purtat la finala competiției desfășurate în China, rochii create de românca Tina Olari, care este și designerul său oficial pentru acest concurs.

La 41 de ani, bistrițeanca stabilită în Barcelona, Tina Olari, se declară o femeie împlinită şi mândră de faptul că superba spanioloaică, aleasă Miss World, a purtat pe tot parcursul concursului creațiile sale, scrie Ziarul Vocea.

De altdfel, nu a fost doar o întâmplare, Tina Olari a fost designerul şi creatoarea tuturor ţinutelor purtate de Mireia Lalaguna și la precedentele competiții pe care le-a câștigat în Spania — Miss World Barcelona și Miss World Spania.

Pentru mine, să fiu designerul oficial Miss World, cu mândria că toate cele trei coroane, titluri câștigate de către Mireia Lalaguna anul acesta, cu creațiile mele, clar, îmi oferă o mulțumire interioară imensă”, a declarat Tina Olari pentru Agerpres.

Tina Olari a fost desemnată designer oficial al competiției Miss World Spania din acest an și a fost președinte al juriului la faza desfășurată în regiunea Catalonia.

 

Mireia Lalaguna a fost încoronată Miss World, cu prilejul celei de-a 65-a ediții a acestui concurs de frumusețe, relatează EFE, care amintește că nicio reprezentantă a Spaniei nu a mai câștigat acest titlu până acum.

Tânăra în vârstă de 22 de ani din Barcelona, studentă la Farmacie, s-a impus în fața reprezentantelor Rusiei (Sofia Nikitciuk) și Indoneziei (Maria Harfanti), care au ocupat locurile al doilea și, respectiv, al treilea.

Pentru prima dată o reprezentantă a Spaniei câștigă concursul Miss World. 

Cuvinte cheie: Tina Olari, designer, creatoare, ţinute, Mireia Lalaguna, Spania, Miss World Barcelona, Miss World Spania

Despre redactia partners

Jurnalisti cu experienta si tineri plini de idei, creativi si  profesionisti.

Alltfel de presa, profesionistă și obiectivă,  mai aproape de antreprenori, de ONG-uri, de  economia reală și de societatea civilă...deci, de oameni. Şi asta face diferenţa.

 

Comentarii