Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Pentru prima oară în România, trainerii Luxury Academy au realizat prima consultanță de imagine la evenimentul de lansare din București

Publicat de redactia partners pe 13.02.2017.

Luxury Academy   http://luxuryacademy.ro s-a lansat oficial pe piața din România în cadrul unui eveniment exclusivist care a avut loc la Elite Art Gallery din Piața Națiunilor Unite, București, în prezența unui n umăr important de jurnaliști, bloggeri, parteneri.

Evenimentul a oferit prilejul trainerilor Luxury Academy, de a face pentru prima oară în România, o demonstrație de total look, hairstyle, consultanță de imagine și au explicat cât de importante sunt primele secunde pentru definirea unei imagini favorabile unei persoane.

Aura Anghel, fashion editor, consultant de imagine pentru festivaluri precum cel de la Cannes, San Remo și fondator Luxury Academy a declarat:

"Sunt bucuroasă că proiectul Luxury Academy se dezvoltă în România, și este o ocazie unică pentru cei care vor să înceapă o carieră în fashion system, fie că optează pentru Hairstyle, Fashion design sau consultanță de imagine. Luxury Academy oferă posibilitatea celor care doresc să învețe cele mai noi tehnici, de la cei mai buni experți în domeniile lor de activitate”.

 

La rândul său, Manuela Faganelli, președintele primei agenții din Italia, Gold Black Style Milano, dedicată zonei de lux în consultanță de Imagine, personal shopper și experienţe de lux, pentru o clientelă internațională cu profil înalt, a declarat:

„Luxury Academy este un proiect foarte interesant care va avea foarte mult succes deoarece România este o țară în dezvoltare cu mult potențial. Sunt foarte fericită să fac parte din echipa academiei, și cu siguranță această experiență va rămâne de neuitat”.

Milo Sabariz, internaţional hairstylist și formator de profesioniști din Italia, Spania și Marea Britanie, a lansat și a revoluționat tehnica proprie de tuns, numită HAIRCHITEKT. În cadrul show-ului a explicat care sunt elementele de care să ții cont atunci când alegi o tunsoare, iar Manuela Faganelli a făcut o superbă demonstrație de consiliere vestimentară, prezentând Așa DA/Așa NU, explicând de ce și unde să folosești anumite haine, croieli în funcție de statură, dimensiunile corpului și vestibilitate.

Milo Sabariz, de la Shapperton Studio din Londra, vine in Romania. El este unul dintre profesorii de top din cadrul academiei noastre. Desi celebru și extreme de căutat, Milo Sabariz susține un număr limitat de cursuri, în Italia, Barcelona și Bratislava. Iar de acum și în România.

Invitații prezenți în cadrul evenimentului au participat la un show extraordinar orchestrat de trainerii Luxury Academy, Manuela Faganelli și Milo Sabariz, o exclusivitate pentru piața din România.

Seara s-a încheiat cu un audit în consultanța de imagine realizat de Manuela Faganelli pentru 2 dintre invitate, pornind de la ținuta vestimentară și forma corpului.

 

Sponsorii evenimentului de lansare: Luxury Academy în București, România: Deborah Milano, Salvatore Ferragamo, Le Consul, Savonia, Sweet Moments, Tudor. Personal Tailor, Vagabond Hair Studio, Vinurile Alira, Zenya Atelier.

 

Cuvinte cheie: Luxury Academy, București, România, consultanță de Imagine, trainer, otal look, hairstyle, Elite Art Gallery, Manuela Faganelli, agenții, Italia, Gold Black Style Milano, Aura Anghel, fashion editor, consultant de imagine, festival, Cannes, San Remo

Despre redactia partners

Jurnalisti cu experienta si tineri plini de idei, creativi si  profesionisti.

Alltfel de presa, profesionistă și obiectivă,  mai aproape de antreprenori, de ONG-uri, de  economia reală și de societatea civilă...deci, de oameni. Şi asta face diferenţa.

 

Comentarii