Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Parcurile din Bucureşti devin biblioteci în aer liber

Publicat de redactia partners pe 09.07.2014.

Începând din 8 iulie, până pe 31 august, parcurile din București vor deveni adevărate biblioteci în aer liber.

În această vară toți împătimiții de lectură vor avea șansa și posibilitatea de a citi și răsfoi peste 100 de cărți din oferta  editurii Litera, inițiatoarea acestei frumoase, inedite și educative transformări. 

Povești cu eroi și zâne sau cărți de neuitat ale copilăriei pentru cei mici, ficțiune, istorie, cărți practice și de divertisment pentru cei mari și mici, toate vor fi disponibile în rafturile special amenajate pe aleile umbroase. 

În parcurile Cișmigiu, Alexandru Ioan Cuza și Tineretului vor fi amenajate biblioteci de unde cititorii pot împrumuta, pe parcursul unei zile, orice carte își doresc. Volumele pe care le veți regăsi în biblioteci fac parte din colecțiile consacrate ale Editurii Litera: Bestseller, Premium, Thriller, Nobel, seria de autor Alice Munro - câștigătoarea premiului Nobel pentru Literatură în anul 2013, Sănătate și nutriție, Bibliotecă pentru toți copiii, Disney, Disney English, Marvel, Tom și Jerry.

Bibliotecile Litera se află în:

Parcul Cișmigiu: intrarea de la Conservator, lângă restaurantul La bibliotecă;

Parcul Tineretului: Parcul Lumea Copiilor, Grădina Valorilor Românești

Parcul Alexandru Ioan Cuza (IOR său Titan): intrarea Liviu Rebreanu

Bibliotecile în aer liber fac parte din campania de încurajare a cititului pe care Editura Litera o susține cu ocazia împlinirii a 25 ani de existență.

Mai multe detalii despre biblioteci (program, regulament) puteți găsi pe site-ul literă.ro.

Să răspundem invitației Editura Litera de a vizita bibliotecile în aer liber!

Cuvinte cheie: Biblioteci în aer liber, lectură, ficțiune, istorie, cărți practice, cărți de divertisment , colecții consacrate

Despre redactia partners

Jurnalisti cu experienta si tineri plini de idei, creativi si  profesionisti.

Alltfel de presa, profesionistă și obiectivă,  mai aproape de antreprenori, de ONG-uri, de  economia reală și de societatea civilă...deci, de oameni. Şi asta face diferenţa.

 

Comentarii