Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Nu doar în marile oraşe avem activităţi asociative: Asociaţia Super tineri – ASIRYS te invită la Târgu frumos

Publicat de redactia partners pe 09.01.2016.

Un bilanţ care spune foarte multe despre determinare, viziune şi spirit civic şi, care, în plus, promite foarte multe pentru acest nou an. Asociaţia Super tineri – ASIRYS, suntem alături de voi şi vă urmărim cu mare atenţie. Nu ne dezamăgiţi!

Începem anul 2016 privind înainte cu multă energie, citim pe blogul asociaţiei:

Iată ce a însemnat anul 2015 pentru Asociaţia Super tineri – ASIRYS:

 

 

177 de proiecte finanțate în cadrul Rundei 2, totalizând aprox. 12.200.000 euro! 12 cursuri de management de proiect şi management financiar organizate pentru promotorii de proiecte finanțate în Runda 2 cu peste 240 de participanți; 2 cursuri de PR pentru promotorii de proiecte finanțate în ambele Runde cu peste 30 de participanți; 2 cursuri pentru dezvoltarea consiliului director la care au participat 25 de reprezentanți cu rol de decizie în organizațiile finanțate în cadrul Fondului ONG; 5 întâlniri cu organizațiile finanțate, pe tematici precum: parteneriatele ca valoare adăugată a proiectelor finanțate în Fondul ONG, pregătirea și promovarea propunerilor legislative, semnificațiile principiilor transversale în cadrul Fondului ONG, realizarea unui demers comun privind schimbările legislative în domeniul social și centralizarea sau dezvoltarea unor acțiuni ca urmare a incendiului din club Colectiv; 2 vizite de studiu pentru întărirea relațiilor bilaterale între beneficiarii Fondului ONG și organizații din Norvegia și Islanda cu 22 de participanți; lansarea Apelului pentru Cereri de finanțare din cadrul Fondului pentru Relații Bilaterale, măsura B, destinat organizațiilor care sunt sau au fost Promotori în cadrul Fondului ONG »

 

În 2015 ASIRYS a organizat peste 150 de evenimente în cadrul proiectului Centrul de Voluntariat Târgu Frumos..

 

“Şi, deşi aveam în plan deschiderea unui singur centru de voluntariat, am mai dezvoltat unul, la Clubul Copiilor. În ambele spaţii desfăşurăm în fiecare zi o serie de activităţi şi evenimente cu program fix însă, deseori, voluntarii, tinerii, partenerii propun şi organizează evenimente şi activităţi unice”.

 

Programul fix al Centrului de Voluntariat din Casa de Cultură, ce este valabil începând cu data de 5 ianuarie 2016, cuprinde: jocuri: şah, scrabble, remi, Dixit, Căţân, Jenga, Activity etc.

Marţi este Cercul Povestitorilor: Cea mai mare teamă a oamenilor e aceea de a vorbi în public. Prin diverse metode de educaţie nonformală, precum story-telling, cafeneaua publică, improvizaţie, îţi vei dezvolta abilitatea de a povesti şi de deveni un bun orator.

 

Miercuri este ziua dedicată sportului, fie că este fotbal, baschet, handball, work-out etc., dar şi de a discuta despre teme de interes, precum alimentaţia sănătoasă sau alimentaţia unui sportiv ori despre cum putem dezvolta sportul în Târgu Frumos.

Joi se învaţă engleza distractivă, iar vineri se organizează jocuri de dezvoltare personală, pentru mai multă încredere în propriile forţe.

 

“Atât în weekend, cât şi în celelalte zile, în alte intervale orare, pot avea loc alte evenimente, propuse şi implementate de către voluntari, cetăţeni, parteneri. Dacă ai o idee de eveniment sau de activitate şi doreşti să o pui în practică, noi te sprijinim! Vino direct la centru ori completează acest chestionar: http://goo.gl/forms/IGBIKCFCY6

Centrul de Voluntariat Târgu Frumos este un proiect finanțat prin granturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondul ONG în România

 

 

http://asirys.blogspot.ro/2016/01/programul-centrului-de-voluntariat-din.html#sthash. FYbcILIY.Dpuf

 

 

 

 

 

Cuvinte cheie: asociatia super tinerii, ASIRYS , social, ong

Despre redactia partners

Jurnalisti cu experienta si tineri plini de idei, creativi si  profesionisti.

Alltfel de presa, profesionistă și obiectivă,  mai aproape de antreprenori, de ONG-uri, de  economia reală și de societatea civilă...deci, de oameni. Şi asta face diferenţa.

 

Comentarii