Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Marea întâlnire în industria modei la FASHION PEEK

Publicat de pe 16.03.2015.

Evenimentul de promovare, contractare si subcontractare FASHION PEEK, aflat la cea de-a treia ediţie, este organizat în Bucureşti, la Hotel Caro, în perioada   21 - 22 aprilie 2015.

‘’FASHION PEEK’’, reprezintă o platformă de elită care reuneşte sub aceeaşi cupolă mari producători de confecţii din România, producători străini de fire, ţesături şi accesorii, exportatori români şi importatori europeni, designeri, lanţuri specializate de magazine, dar şi consultanţi reputaţi din industria modei.

Au fost transmise invitaţii de participare la peste 15.000 firme potenţial interesate de produse din România pentru care, la cerere, se vor organiza întâlniri B2B în cadrul expoziţiei. Pentru a asigura continuitatea în identificarea de oportunităţi de  afaceri,  firmele expozante rămân în baza de date a Fashion Peek (fpeek connections), conectată la o platformă europeană de match-making, fiind  astfel transmise pe perioada unui an numeroase cereri/oferte, de produse şi servicii, de subcontractare, propuneri de parteneriate în joint-ventures, sau în call-uri pentru proiecte.   

Organizat în parteneriat cu Federaţia Patronală din Textile, Confecţii, Pielărie (FEPAIUS), structura care facilitează participarea firmelor româneşti la unele dintre cele mai importante targuri si expozitii europene in industria modei,evenimentul isi propune sa răspundă necesităţilor reale ale industriei de profil din România, de facilitare a promovarii ofertei proprii atat pe pietele externe cat si pe cea interna. Ca urmare,  FASHION PEEK, ofera ocazia producatorilor romani de a prezenta presedintilor si directorilor targurilor internaţionale Premiere Vision Paris, Messe Frankfurt- Texworld sau Fashion SVP Londra  oferta si colectiile proprii in vederea selectarii ca si expozanti  la aceste evenimente.

FEDERATIA PATRONALA A TEXTILELOR, CONFECTIILOR SI PIELARIEI  /  www.fepaius.ro                                                       

Expozitia se adreseaza intregului mediu de afaceri romanesc oferind  tuturor celor prezenti posibilitatea de a audia,prezentari valoroase pe subiecte  variate de actualitate, in cadrul unor sesiuni dedicate de informare, sustinute  de  catre profesionisti din domeniu, analisti de moda, designeri, consultanti romani si straini.

In premieră la această ediţie

 se lansează conceptul de pop-up store producatori romani

la Fashion Peek

Cuvinte cheie: mari producători de confecţii din România, producători de fire, ţesături şi accesorii, exportatori romani şi importatori, designeri, lanţuri specializate de magazine, consultanţi , industria modei.

Despre

Comentarii