Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Întâlnire cu Doina Levintza, Dan Coma şi Alexandrion Grup

Publicat de International Courrier pe 28.04.2016.

Intru plină de emoție și de așteptări greu de explicat în cuvinte în showroomul Doinei Levintza şi ale lui Dan Coma de pe Bulevardul Mareşal Constantin Prezan, unde  începe în câteva minute un nou eveniment din seria “România dulce”.

Dulceața unei Românii nedescoperite încă, mă copleșește imediat, după primii pași pe care îi fac, timid, într-un univers nesperat, de vis.

Showroomul este o colecție unică de antichităţi, miniaturi şi creaţii de decor teatral, care refac într-un spectacol vizual inedit istoria încălțămintei și a accesoriilor ce au definit eleganța feminină de-a lungul timpului.

Feminitatea plutește pretutindeni într-o atmosferă surprinzătoare, în care sub bagheta celor doi mari artiști români, materiale tradiționale și moderne, translucide, piei de animale și țesături fine, lemn, porțelanuri,dar și sticla rescriu istoria rafinamentului, într-o arhitectură curajoasă și modernă. Și ce ne-ar putea însoți în această incursiune în lumea universală a modei, decât un murmur de șansonete cântate discret la pian? Amfiotrionul acestei selecte adunări, dl Cornel Nistorescu,  captează rapid atenția tuturor  invitatelor și astfel facem primii pași într-o  aventură a bunului gust, de neuitat.

Facem astfel cunoștință cu Nawaf Salameh, CEO Alexandrion Grup România, autorul seriei de evenimente din conceptul României dulci.

 În  acest minunat decor, gazdele noastre ne-au rezervat prezentarea câtorva din piesele celei mai noi colecții a Doinei Levintza. Doina Levintza ne spune o poveste, prin  care transpune portul popular maramureșean în linii și pe  ritmuri modere.

După  acest regal de modă, ne așteaptă o degustare de arome de fructe în alcoluri fine. Este o nouă colecție Alexandrion Grup România, realizată pe baza rețetelor proprii și în spiritul tradiției locale, lichioruri  obținute din prelucrarea directă a fructelor.

Cu arome unice, autentice, fiecare din liqueur-urile  Saber păstrează prospețimea aromei fructelor, gustul agreabil și reconfortant”, ne explică Simona Popescu, brand manager Alexandrion Grup Romania.

Ne încântă ochiul un spectacol plin de savoare, realizat la scenă deschisă de un barman profesionsit care aduce în pahare băuturi apetisante și cu o aromă aparte, în care cuburile de gheață ce au căpătat străluciri de diverse culori ne atrag irezistibil.  Iar gustul, nu se poate descrie în cuvinte.

Seria de evenimente “România dulce” este un concept Alexandrion Grup România, ce corelează eternul feminin cu Saber, o licoare ce ar putea fi de inspirație olimpiană,  în egală măsură în care păstrează aroma fructelor sălbatice de pe meleagurile românești,  distilate la Leasa, lângă Ploieşti.

Saber propune o serie de băuturi  ce combina în cocktailuri apetisante, cu tentă dulce- feminină esențele extrase din fructele autohtone pentru destindere și relaxare.

Iar. decorul Doinei Levintza și atmosfera creată au adăugat acel nu-sțiu-ce, indefabil, unei experiențe ce merită.. gustată.

Mulțumim redacției Cotidianul pentru invitație și fotografii 

Cuvinte cheie: liqueur-uri, Saber, prospețime, aroma fructelor, Showroom, colecție, antichităţi, miniaturi, decor teatral, Doina Levintza, Dan Coma, Alexandrion Grup Romania, “România dulce”

Comentarii