Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Forumul Român de Eficiență Energetică 2015, focus pe dezvoltarea durabilă în sectorul energetic

Publicat de redactia partners pe 07.10.2015.

Implementarea programelor de eficiență energetică ca parte integrantă a următoarei etape în strategia energetică a României reprezintă o oportunitate în piața locală cu ramificații la nivel  internațional. Acest subiect va constitui și punctul central al dezbaterilor din cadrul Forumului Român de Eficiență Energetică 2015, organizat de catre Asociatia Romana pentru Promovarea Eficientei Energetice (ARPEE) si GOVNET Conferences, in data de 8 Octombrie 2015. 

Conferința şi-a propus identificarea și definirea cadrului economic pentru politicile românești în domeniul energiei din următoarea etapă de evoluție a sectorul energetic, din punct de vedere al sustenabilității. Un alt aspect important ce va fi abordat il constituie identificarea surselor si modalităţilor de finanţare disponibile pentru proiecte şi afaceri sustenabile în sectorul energetic, informează organizatorii.

Reprezentanţi ai autorităţilor române sş companii private ce au dezvoltat sau care doresc să iniţieze proiecte proprii de eficienţă energetică se vor întâlni in cadrul acestui eveniment interactiv cu consultanţi şi furnizori de echipamente si tehnologii.

Discuţiile vor fi structurate pe trei paliere: legislaţia românească în domeniul eficienţei energetice, tehnologii şi soluţii de implementare a proiectelor, precum şi exemple de proiecte de succes din sectorul industrial.

Agenda evenimentului http://govnet.ro/Romanian-Energy-Efficiency-Forum-2015

GOVNET este un canal media independent ce furnizează informaţii concentrate pe realitatea economico-politică şi pe climatul de afaceri ale României, pentru cei interesati să investeasca in ţara noastră. În acelşi timp este şi organizator de evenimente prin GOVNET Conferences. Obiectivul companiei este de a fi o sursa competenta de informatii si analize specifice din zona de business. 

Cuvinte cheie:

Despre redactia partners

Jurnalisti cu experienta si tineri plini de idei, creativi si  profesionisti.

Alltfel de presa, profesionistă și obiectivă,  mai aproape de antreprenori, de ONG-uri, de  economia reală și de societatea civilă...deci, de oameni. Şi asta face diferenţa.

 

Comentarii