Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Evaluarea cu biorezonanţă, un avantaj real pentru sănătatea noastră, indiferent de vârstă

Publicat de Aurel Voica pe 07.12.2018.

   Ce avantaje aduce evaluarea cu biorezonanţă în viaţa noastră şi, mai ales, cum ne ajută să redevenim săntoşi, dinamici şi plini de energie ?

De ce medicina integrativă este soluţia unei sănătăţi durabile?

Ni se întâmplă tuturor să căutăm răspunsuri şi soluţii pentru o afecţiune care ne supără de ceva vreme, dar nu reuşim decât să calmăm anumite simptome; atunci, speranţele noastre se îndreaptă către metodele complementare. Şi de cele mai multe ori, aici găsim răspunsul după care am alergat  atâta... cu metodele medicinei complementare/ alternative (fitoterapia, homeopatia, tratamentele elctromagnetice, terapiile fizice etc). Aparatele cu biorezonanţă  folosesc tehnicile transmise de secole, transpuse în cele mai noi tehnologii şi permit astfel atât o diagnoză completă, dar şi  terapii personalizate. Pe scurt, salvează timp şi energii disipate altfel, aiurea.

Dincolo de vorbe, dincolo de scepticismul sau naivitatea specifice acestor vremuri, dincolo de orice s-ar putea numi efect Placebo, există o evidenţă clară, dovedită ştiinţific: este diferenţa între a trata cauza şi a atenua efectele, o diferenţă importantă de care trebuie să ţinem seama.

Până la urmă, este diferenţa între a căuta o sănătate durabilă sau o stare de bine pasageră.

Biorezonanţa se foloseşte de sisteme NON-INVAZIVE de diagnostic şi tratament cu ajutorul cărora pot fi analizate câmpurile electromagnetice biologice ale organelor, ţesuturilor şi chiar ale structurilor celulare sau intra-celulare. Aceste aparate, care funţionează pe baza biorezonanţei, oferă mult mai multe informaţii decât clasicele investigaţii medicale uzuale şi permit elaborarea unui diagnostic mult mai nuanţat şi, la fel de important, orientează medicul/ terapeutul către un tratament mult mai adaptat necesităţilor fiecărui pacient.

Cum poate să detecteze un aparat starea de sănătate fără prelevarea de  probe pentru analize?

Ca mulţi alţii, am ajuns să fac o evaluare cu aparatele de biorezonanţă. Rezultatul? Am fost uluită de ce am aflat. Aparatul a scanat inclusiv multe aspecte din istoricul dosarului meu medical, apărute şi dispărute cu ani de zile în urmă, mi-a spus o prietenă, într-o discuţie despre medicina complementară. Discuţia avea loc pe hol. în cadrul unei  conferinţe cu participare internaţională,  organizate la Cristal Palace, din Bucureşti, de Aurelian Ursulescu, psiholog clinician, unde medici de succes, inventatori şi terapeuţi schimbau impresii şi experienţe în domeniu.

Cu toţii avem o electricitate in corpul nostru, am simtit-o cateodata… Odată cu electricitatea, avem şi o emisie de câmp magnetic, deci impreună, cele două, un câmp electromagnetic, şi, odată cu electricitatea, şi o emisie de fotoni, care, de fapt, sunt foarte importanţi, pentru că intreţin continuitatea reacţiilor chimice în corpul uman. Aceste caracteristici le putem măsura, la ora actuală, prin  metode aşa-zis neconvenţionale sau alternative.

Ca să dau un exemplu simplu, putem măsura undele electromagnetice emise la nivelul punctelor de acupunctură din palmă, de la care putem afla şi ce lipsuri am avea în corp. În momentul în care pierdem o vitamină, un mineral din corpul nostru, se modifică într-un mod corelat şi frecvenţele punctelor de acupunctură din palmă şi, atunci, un senzor care a inregistrat aceste modificări aici. ne arată că din corp lipseşte ceva! a declarat dr. Ciprian Ene, practician de Medicina Cuantica,  membru fondator al  Ordinului Practicienilor de Medicină Complementara/Alternativă din Bucureşti.

Unul din marile avantaje, care nu mai este demult un secret, este că afecţiunile se pot detecta, dacă suntem atenţi, prin medicina energetică, cu mult înainte ca ele să se manifeste în corpul fizic. Am surprins un scurt dialog între  principalul organizator al evenimentului amintit mai sus, Aurelian Ursulescu şi Aurel Voica, terapeut, referitor la câteva din avantajele scanării cu biorezonanţă.

Biorezonanta este o metoda ingenioasă, perfecţionată pentru cosmonauţi, ca modalitate de a afla într-un timp foarte scurt starea de sănătate a oamenilor trimişi în spaţiu, dar şi de a controla reacţiile organismlui acestora în condiţiile respective. Practic, printr-un senzor ţinut în palmă sau pe urechi, se ascultă celulele corpului. Fiecare tip de celulă din corp are altă frecvenţă magnetică şi atunci,  se poate intra în rezonanţă cu ele sau le poţi asculta ca şi posturile de radio.

Funcţionarea aparatului se bazează pe o imensă bază de date, care permite compararea rezultatelor, în timp ce acestea se afişează pe ecranul calculatorului. Astfel sunt scanate toate organele corpului, în profunzime, pentru a ajunge la cauzele eventualelor dezechilibre, un proces ce este echivalent cu sute de analize.

Terapeutul trebuie să le compare şi să le interpreteze, pentru a  compune tabloul personalizat al funcţionării organismului respectiv, ceea ce permite elaborarea unui diagnostic mult mai nuanţat.

Baza de date include si recomandări de remedii  adaptat necesităţilor fiecărui pacient.
Aparatele pe care le promovăm şi le folosim au un procent de precizie garantat de producator de peste 90%, a punctat Aurel Voica .

Este o metodă de diagnosticare neinvazivă,  bazată şi controlată de calculator, ce are în spate rezultatele unor cercetări de înalt nivel tehnologic şi milioane de testări .

Este metoda de diagnosticare şi tratament a mileniului trei.

Cuvinte cheie: sanatate, aparate cu biorezonanta; Dr. Ciprian Ene; Aurel Voica, Aurelian Ursulescu. medicina integrativa

Despre Aurel Voica

Cu o vechime în jurnalism de peste 10  ani, Aurel Voca urmărește cu dăruire și analizează cu minuțiozitatea omului de știință dezvoltarea mișcării asociative din România și nu numai.

Fascinat de modul de propagare al ideilor și inițiativelor în societatea românească și atent să afle ce se ascunde dincolo de aparențe, reușește să descopere resorturile care definesc situațiile și să anticipeze dezvoltări viitoare.

 

 

Comentarii