Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Donează o masă caldă de Paşti pentru copii străzii, bătrânii străzii şi copiii orfani

Publicat de redactia partners pe 06.04.2015.

Cu ocazia Sărbătorilor de Pasti, asociaţia umanitara, Misiunea Speranţa pentru România organizează din nou o masă caldă pentru copii străzii si pachete consistente cu alimente pentru bătrânii străzii. In iuresul vieţii si al cotidianului vă invitam din nou să vă deschideţi inima şi sufletul, fiind alături acum de Paşti, de copii şi bătrânii străzii. Vă invităm ca împreună cu Misiunea Speranţa pentru România să le arătăm din nou dragostea şi afecţiunea noastră..

Cu ocazia Sărbătorilor de Pasti, asociaţia umanitara, Misiunea Speranţa pentru România” organizează din nou o masa calda pentru copii străzii si pachete consistente cu alimente pentru bătrânii străzii.

"In iureşul vieţii si al cotidianului va invitam din nou sa va deschideţi inima si sufletul fiind alături acum de Pasti de copii si bătrânii străzii. Va invitam ca împreună să le arătăm din nou dragostea si afecţiunea noastră. In atenţia asociaţiei noastre sunt aproximativ 120 de copii ai străzii din Bucureşti cărora dorim sa le oferim o masa calda si un pachet cu alimente de Pasti, asa cum facem an de an.
De asemenea, in atenţia noastră sunt peste 60 de bătrâni ai străzii pe care dorim sa ii ajutam de Pasti cu cate un pachet consistent cu alimente. Cea mai mare nevoie a copiilor străzii este hrana, pe care aceştia in general şi-o procura din gunoaie. De aceea, noi dorim sa le oferim ceea ce ei nu au: o masa calda. De asemenea, de mai multi ani de zile avem in atenţia noastră peste 60 de bătrâni ai străzii pe care ii ajutam regulat cu alimente. Cea mai mare parte din aceştia sunt neputincioşi şi bolnavi. De Pasti dorim sa le oferim cate un pachet consistent cu alimente. In atenţia noastră avem si 15 copii orfani cărora dorim să le oferim pachete cu alimente şi dulciuri de Paşti. Din aceştia 4 sunt orfani de ambii părinţi, a declarat  Samuel Negoiescu, preşedintele asociaţiei  .

Ca şi la ediţiile anterioare ale acestui demers umanitar, iniţiat de Asociaţia Speranţa pentru România întreaga acţiune va fi filmată, iar la final vor fi postate interviuri şi un raport video cu imagini din cursul desfăşurării acţiunii.
Pentru firmele care doresc sa ofere sponsorizare, Asociaţia Speranţa pentru România oferă contract de sponsorizare.
O masă caldă şi un pachet cu alimente pentru un copil al străzii costă 20 de lei.
Un pachet consistent cu alimente pentru bătrânii străzii costă 50 de lei.
Un pachet cu alimente pentru copii orfani costă 50 de lei
În total, este nevoie de 2 400 lei pentru copii străzii, 3 000 lei pentru bătrânii străzii şi 750 de lei pentru copii orfani = TOTAL 6 150 de lei.
Pentru mai multe informaţii: email: infosperanta@gmail.com, telefon: 0749 402 098/0766 365 833
Cei care doresc sa facă donaţii, sunt rugaţi să folosească modalităţile de mai jos:
1. Donează online cu cardul, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
2. Donează online prin PayPal, aici: http://www.sperantapentruromania.ro/doneaza/
3. Donează prin transfer bancar în conturile asociaţiei umanitare, Misiunea Speranţa pentru România” de mai jos, deschise la BCR şi Raiffeisen Bank:

Cuvinte cheie: , Misiunea Speranţa pentru România , masa caldă, copii străzii, bătrânii străzii

Despre redactia partners

Jurnalisti cu experienta si tineri plini de idei, creativi si  profesionisti.

Alltfel de presa, profesionistă și obiectivă,  mai aproape de antreprenori, de ONG-uri, de  economia reală și de societatea civilă...deci, de oameni. Şi asta face diferenţa.

 

Comentarii