Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Doar împreună putem construi

Publicat de redactia partners pe 31.03.2017.

Constatăm cu păreri de rău că media este asaltată de știri negative, de informații încărcate cu senzații tari și emoții neplăcute, demolări de reputații și  dezinformări și că rar, mult prea rar, apar știri/ noutăți/ opinii pozitive, informații referitoare la realizările asociațiilor profesionale, patronatelor sau ale antreprenorilor români, deși rolul lor în societate este important. Revista Partners revista Asociațiilor Profesionale, Patronale și a Antreprenorilor și-a propus să echilibreze balanța și să publice aceste informații pe platforma noastră dedicată www.partners.com.ro.

Pentru a acoperi o arie cât mai cuprinzătoare și a realiza o panoramare obiectivă și cât mai aproape de realitatea din România profundă, vă invităm să ne transmiteți știri/ comunicate de presă și informații despre evenimente, noutăți, evoluții ale pieței etc. și fotografiile aferente. Ne dorim să fim acolo unde se construiește, unde se clădesc planuri și se ating obiective, lângă cei care îndrăznesc să dărâme bariere și care privesc spre un viitor în care generațiile care ne urmează să se bucure de dreptul constituțional la fericire.

Revista Partners va fi vocea din ce în ce mai puternică și clară a mediului asociativ și, dacă doriți, consilierul dvs media.

Pentru detalii vă rugăm să ne contactați la adresa redacției: revista.partners@gmail.com;

Cuvinte cheie: Revista Partners, revista, asociații profesionale, patronate, antreprenori, mediu asociativ

Despre redactia partners

Jurnalisti cu experienta si tineri plini de idei, creativi si  profesionisti.

Alltfel de presa, profesionistă și obiectivă,  mai aproape de antreprenori, de ONG-uri, de  economia reală și de societatea civilă...deci, de oameni. Şi asta face diferenţa.

 

Comentarii