Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Descoperirea uimitoare, interzisă de industria farmaceutică, Vitamina care ucide cancerul

Publicat de redactia partners pe 10.06.2014.

Când va putea omenirea să-şi ia revanşa în faţa blocadei instituite cu vehemenţă în urmă cu 40 de ani și care a costat-o milionae de vieţi omeneşti?

În volumul său “World Without Cancer” (Lumea fără cancer”),  autorul american G. Edward Griffin a descris  adevărul despre o descoperire mai veche, care datează, de fapt, de mai bine de 5000 de ani, folosită de către vechii egipteni şi de  locuitorii Chinei Antice, dar ascunsă cu grijă marelui public. 

Este vorba despre proprietăţile curative ale vitaminei B17, numită şi laetril sau amigdalina, scrie EsoReiter, citat de Agerpres, care poate nu doar preveni, ci şi vindecă. Cea mai cumplită boală a secolului XX şi a mileniului al III-lea, cancerul.

G. Edward Griffin a realizat şi un film documentar în 1974, în care explicitează ipoteza, conform căreia, cancerul este o "boală a deficitului de Vitamina B-17", respectiv generată de absenţa Nitrilocidelor - conţinute în Vitamina B-17, din dietă pacienţilor. Filmul demonstrează că un tratament medical cu această vitamină, cunoscută şi sub numele de Laetril, poate adesea vindeca cazuri de cancer deja declanşate. Sunt detaliate teoria şi studii de caz şi explicarea motivelor ulterioare care au cauzat opoziţia vehementă din partea instituţiilor medicale.

     Cancerul apare la persoanele cu deficit de amigdalină (vitamina B17), fiind asemănător, din acest punct de vedere, bolilor precum scorbutul (deficit de vitamia C), sau pelagra (deficit de vitamina B3).

Vitamina B17 este o vitamină mai puţin cunoscută la ora actuală, însă ea a fost descoperită cu mai bine de 5000 de ani în urmă, fiind folosită de către egipteni şi de către locuitorii Chinei Antice, care au numit-o amigdalian deoarece era extrasă din migdalele amare. Elixirurile făcute pe baza amigdalieni erau consumate în special pentru menţinerea sănătăţii, fiind cunoscute efectele detoxifiante ale acesteia. Amigdalian a fost folosită ulterior de greci şi romani în scopuri terapeutice, iar în zilele noastre, unele triburi de indieni îşi prepară diverse băuturi din sâmburi de fructe care conţin amigdalian.

Ca structură chimică, vitamina B17 este o combinaţie a două molecule de glucoză, una de benzaldehidă şi una de acid cianhidric, iar în reţetele medicale amigdalina e cunoscută sub numele de nitrilozidă. Vitamina poate fi folosită şi în scop terapeutic, nu doar profilactic. De fapt, este o moleculă specială de zahăr şi nu este deloc toxică.

Efectul de distrugere a tumorilor are ca factori declanşatori cianatul natural şi benzaldehida. Aceste două substanţe s-au constituit în cadrul Vitaminei B17 într-o moleculă specială de zahăr pentru a alimenta celulele sănătoase şi spre a distruge celulele tumorale formate în organism. Nu se depune în organism, ci odată finalizată sarcina ei, părăseşte organismul prin intermediul urinei.

Autorul oferă mai multe informaţii despre vindecarea bolnavilor de cancer graţie B17, şi ridică întrebarea

    ‘De ce medicina convenţională nu recurge la aceasta pe scară largă împotriva bolii înşelătoare?’.

Griffin susţine că vitamina B17 nu este utilizată în medicina convenţională nu din raţiuni de ordin ştiinţific, ci din cauza politicii elitei mondiale în domeniul oncologic. Miliarde de dolari sunt cheltuite anual pe cercetare şi tratamente ale cancerului, alte miliarde sunt cheltuite pe producţia armatei de substanţe chimice destinate să lupte împotriva bolii. Astfel, ascunderea vitaminei B17 este de ordin economic pentru o industrie farmaceutică dominantă în lumea noastră.

Vitamina B17, care ucide cancerul, este conţinută în special în sâmburii de caise. Aceştia au fost declaraţi oficial medicament împotriva tuturor tipurilor de cancer încă acum 35 de ani. După cel de-al Doilea Război Mondial, dr. Max Gerson şi-a tratat cu succes pacienţii cu acest remediu şi l-a inclus în metoda să de combatere a cancerului.

Amigdalina se găseşte în sâmburii de caise, migdale, vişine, piersici, prune şi mere, precum şi în seminţele de mere, sorg, mei, seminţe de în, linte, unele soiuri de fasole şi struguri. De asemenea, în unele plante şi multe alte produse pe care omul modern nu le utilizează în mod curent în alimentaţie.

Vitamina B17 a fost interzisă pentru tratamentul cancerului acum 35 de ani, chiar dacă numeroşi savanţi susţineau că, dacă o persoană ar consuma zilnic această vitamină, ea nu ar dezvolta cancer, susţine autorul volumului menţionat. Potrivit acestuia, giganţii farmaceutici, precum şi Ministerul Sănătăţii al SUA au exercitat presiuni uriaşe asupra Direcţiei de control pentru calitatea alimentelor şi medicamentelor, care a declarat drept ilegală comercializarea vitaminei B17, împreună cu informaţiile ataşate despre efectele sale terapeutice împotriva cancerului, precum şi vânzarea unor categorii de fructe proaspete şi sâmburi de caise

 

 

 

Cuvinte cheie: vitamina B17, numită şi laetril sau amigdalina, vindecă."boala deficitului de Vitamina B-17", dietă, vindeca, efecte terapeutice împotriva cancerului, fructe proaspete, sâmburi de caise

Despre redactia partners

Jurnalisti cu experienta si tineri plini de idei, creativi si  profesionisti.

Alltfel de presa, profesionistă și obiectivă,  mai aproape de antreprenori, de ONG-uri, de  economia reală și de societatea civilă...deci, de oameni. Şi asta face diferenţa.

 

Comentarii