Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

De la Madrid, la București: Robbie Williams: concert epocal "Let Me Entertain You

Publicat de redactia partners pe 17.07.2015.

Pentru concertul de la București, Robbie Williams le-a pregătit fanilor un playlist din care nu vor lipsi hituri precum "Let Me Entertain You", "Feel", "Angels", dar și piese jazz.

"Let Me Entertain You Tour 2015" este cel de-al 11-lea turneu din cariera artistului și a debutat în luna martie a acestui an, cu un concert în capitala Spaniei, Madrid.

Piața Constituției a fost invadată de fani.

Sectorul Peluza Parlament este o zonă situată frontal față de scenă, deasupra tribunelor VIP, pe peluza Palatului Parlamentului. Aceasta oferă o vedere impecabilă, fără obstrucții și este situată față de scenă la o distanță ce nu depășește spațiul obișnuit dintre peluza unui stadion normal și scenă la un concert pe stadion, scrie Realitatea.net.

Din cauza zgomotului foarte puternic produs în cadrul evenimentelor de acest tip, organizatorii nu recomandă prezența la concert a copiilor sub 12 ani, iat prezența copiilor sub 7 ani este strict interzisă.

Potrivit organizatorilor, spectacolele includ puternice efecte de lumină. 

Robbie Williams a fluturat de mai multe ori steagul României și și-a exprimat regretul că nu a fost de mai multe ori până acum pe plaiurile mioritice, neștiind că are atât de mulți fani aici.

Cuvinte cheie: concert la București, Robbie Williams, "Let Me Entertain You", "Feel", "Angels", piese jazz, "Let Me Entertain You Tour 2015"

Despre redactia partners

Jurnalisti cu experienta si tineri plini de idei, creativi si  profesionisti.

Alltfel de presa, profesionistă și obiectivă,  mai aproape de antreprenori, de ONG-uri, de  economia reală și de societatea civilă...deci, de oameni. Şi asta face diferenţa.

 

Comentarii