Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Crăciun fericit sau cum se întâmplă miracole în stil canadian

Publicat de redactia partners pe 19.12.2015.

Şi astăzi e Crăciun,: nu doar pe 25 decembrie, ci şi a doua zi, în 26 decembrie şi chiar mai mult. Poate fi Crăciun, indiferent în ce dată suntem, pentru că bucuria de a dărui ne poate însenina existenţa, indiferent de anotimp. Depinde de noi, de fiecare, dacă păstrăm minunea şi spiritul Căciunului.

Compania aeriană West Jet a devenit celebră de câţiva ani, de când la bordul ei se întâmplă miracole, mai ales, de Crăciun.

Pare de necrezut. Şi totuşi, în acest an, miracolele s-au întâmplat chiar mai devreme: în 15 decembrie, în decurs de doar 24 de ore, vieţile a 13.898 de persoane din 90 de mari oraşe, şi-au modificat cursul, s-au schimbat într-o clipă, mulţumită unui miracol, la care abia îndrăzneau să viseze.

Şi toate acestea au fost posibile prin generozitatea unor oameni care lucrează în cadrul companiei aeriene canadiene West Jet.

“De fiecare dată când oferim sau facem ceva în plus pentru semenii noştri, ne simţim bine. Şi acesta este de fapt spiritul Crăciunului”, susţin autorii fără nume ai numeroaselor gesturi care au adus zâmbetele de bucurie pe feţele atâtor oameni din întreaga lume.

Noi credem că putem face lumea mai fericită, susţin cei de la West Jet şi au demonstrat acest lucru an de an.

În 2013, în Ajunul Crăciunului, pasagerii unei curse West Jet au fost întâmpinaţi la îmbarcare de Moş Crăciun, purtând haine în culorile West Jet. Bine înţeles, Moşul i-a întrebat ce-şi doresc. Şi răspunsurile au fost de toate felurile: speriate, în glumă, ironice, sincere, din inimă.

Surpriza a fost totală la destinaţie, unde... dorinţele lor, exprimate mai devreme, au devenit realitate.

În 2014, în Ajunul Crăciunului, Moşul a poposit pe o plajă din insula Republicii Dominicane, un loc superb, dar cu oameni săraci. Şi Moşul, vorbind spaniolă, i-a întrebat pe toţi locuitorii uimiţi să vadă o sanie şi zăpadă pe meleagurile lor, ce dorinţe au.

Seara, la petrecerea de Crăciun, de pe plajă, toate dorinţele lor s-au împlinit.

 

Să dăruieşti, un gest simplu, care ne face pe toţi mai buni.

Credem că merită să încercăm, fiecare dintre noi, ..

Crăciun fericit!

Cuvinte cheie: Crăciun, Ajunul Crăciunului, generozitate , miracole, canadian

Despre redactia partners

Jurnalisti cu experienta si tineri plini de idei, creativi si  profesionisti.

Alltfel de presa, profesionistă și obiectivă,  mai aproape de antreprenori, de ONG-uri, de  economia reală și de societatea civilă...deci, de oameni. Şi asta face diferenţa.

 

Comentarii