Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Conferinta "OZN Romania" BUCUREȘTI

Publicat de Sorina Voica pe 05.05.2014.

ASFAN (Asociatia pentru Studiul Fenomenelor Aerospatiale Neidentificate) anunta organizarea in data de 10 mai 2014, in sala de conferinte a Muzeului Municipiului Bucuresti (Palatul Sutu) a primei editii a conferintei OZN Romania, dedicata prezentarii unor observatii de tip OZN, precum si a unor obiecte, pentru care pana in momentul de fata nu exista explicatii.

Prezentarile vor fi facute de martori oculari, specialisti ASFAN precum si o specialistă din Germania. 

Conferinta se va desfasura intre orele 10.00 – 16.00, pe langa programul de prezentari fiind incluse si doua sesiuni de discutii cu tematica specifica, vizand in special reprezentantii presei.

Participarea la conferinta se va face pe baza de invitatii, prioritate având reprezentantii mass-media. Invitatiile se pot obtine prin e-mail la adresele contact@ufocon.ro sau online accesand site-ul www.ufocon.ro

Cuvinte cheie:

Despre Sorina Voica

Cu o experien'ță de peste 15 ani în presa economicădin România, de limbă română și engleză, Sorina Voica a avut șansa unor colaborări cu numne de referință în peisajul media autohton și a unor întâlniri-reper cu personalități ale vieții socio-economice din România sau care au vizitat România,

Jurnalismul este o misiune de onoare în slujba cunoașterii, dezvoltării spiritului natreprenorial și al trezirii conștiințelor"

 

Comentarii