Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

[Video] Și britanicii au talent

[Video] Și britanicii au talent

După ce au onorat scenele din Italia și  Olanda, episodul de dans vizual interpretat de Another Kind Of Blue  în cadrul emisiunii televiziunii britanice Britanicii au talent --  „Britain’s Got Talent, a stârnit o emoție extrem de puternică și a reușit să schimbe radical modul de abordare, creația  și interpretarea unui act artistic. Secretul lor? Modul în care tehnologia devine artă.

[Video] Un Ambasador neobişnuit al Bucureştiului, căruia îi mulţumim

[Video] Un Ambasador neobişnuit al Bucureştiului, căruia îi mulţumim

Ne-a încântat la Bucureşti, cu concertele în care am retrăit nu doar ritmurile universale ale valsurilor celebre, dar şi melosul popular românesc, interpretat cu atât entuziasm şi inspiraţie, încât ne-a făcut să ne simţim mândri că suntem români. Şi nu numai atât. Melodiile româneşti au fost reluate cu acelaşi entuziasm şi pe alte meleaguri, ceea ce ne face cel puţin la fel de mândri şi recunoscători. Şi nu numai atât. Melodiile româneşti au fost reluate cu acelaşi entuziasm şi pe alte meleaguri, ceea ce ne face cel puţin la fel de mândri şi recunoscători.ni. Şi nu numai atât. Melodiile româneşti au fost reluate cu acelaşi entuziasm şi pe alte meleaguri, ceea ce ne face cel puţin la fel de mândri şi recunoscători.

Festivalul ”POVEȘTI PENTRU COPII ȘI OAMENI MARI” 2014 la Bucure;ti

Festivalul  ”POVEȘTI PENTRU COPII ȘI OAMENI MARI” 2014 la  Bucure;ti

Pentru cine are urechi de auzit: "Povești pentru copii și oameni mari"  Organizat de Ministerul Culturii și Teatrul de Operetă și Musical "Ion Dacian",festivalul "Povești pentru copii și oameni mari" este dedicat ]n principal  grupurilor organizate din unități de învățământ - cu precădere copiilor din medii defavorizate.  <span style="\\\\\\\\&quot;line-height:" 1.6em;\\\\\\\\"="">Accesul lor este liber.. 

Jackie Chan vine în premieră în România, la Zilele Filmului Chinezesc

Jackie Chan vine în premieră în România, la Zilele Filmului Chinezesc

Actorul Jackie Chan va veni în premieră în România, pentru a participa la deschiderea Zilelor Filmului Chinezesc, un eveniment ce se va desfăşura între 11 şi 18 septembrie, în Capitală, a declarat pentru MEDIAFAX Mihai Kogălniceanu, directorul general al Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC).Actorul Jackie Chan va veni în premieră în România, pentru a participa la deschiderea Zilelor Filmului Chinezesc, un eveniment ce se va desfăşura între 11 şi 18 septembrie, în Capitală, a declarat pentru MEDIAFAX Mihai Kogălniceanu, directorul general al Centrului Naţional al Cinematografiei (CNC).

Noul Cinematograf a în aer liber, deschis în timpul săptămânii, de luni pînă joi

Noul Cinematograf a în aer liber, deschis în timpul săptămânii, de luni pînă joi

Iubitorii celei de-a șaptea arte sunt așteptați cu premiere europene de top și filme românești. Spectatorii se pot bucura de răcoarea serilor de vară în compania unor filme de calitate, cu o limonadă sau bere rece.Iubitorii celei de-a șaptea arte sunt așteptați cu premiere europene de top și filme românești. Spectatorii se pot bucura de răcoarea serilor de vară în compania unor filme de calitate, cu o limonadă sau bere rece.