Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Yevghen Levytskyi, Însărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei Ucrainei la București: “Ucraina este parte integrantă a Europei”

Yevghen Levytskyi, Însărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei Ucrainei la București: “Ucraina este parte integrantă a Europei”

Comerțul dintre România - țară membră a Uniunii Europene și Ucraina, a depășit din nou valoarea de 1 miliard USD la sfârșitul anului 2016, în în ciuda situației complicate din regiune. Dar, “potenţialul economic bilateral este foarte mare”, după cum declară recent Însărcinatul cu afaceri a.i. al Ambasadei Ucrainei la București, Yevghen Levytskyi, cu ocazia unei întâlniri de afaceri organizate de Camera de Comerț Bilaterală România – Ucraina, în colaborare cu Ambasada Ucrianei la București și Consiliul Orășenesc Ismail.

[Video] China zdrobește SUA în 'războiul economic'

[Video] China zdrobește SUA în 'războiul economic'

China este Numărul 1, iar SUA 0 când vine vorba despre ceea ce se numește "războiul  economic". Pe măsură ce China a avansat și a devenit a 2-a putere economică a lumii, s-a folosit în repetate rânduri de influența ei economică și financiară ca să obțină ceea ce dorea pe scena lumii, afirmă analiștii de politică externă, Robert Blackwill  și Jennifer Harris, într-un articol publicat de CNN Money.

[Video] Ambasadorul Ucrainei la Bucureşti, invită firmele româneşti să facă afaceri cu parteneri din Ucraina

[Video] Ambasadorul Ucrainei la Bucureşti,  invită  firmele româneşti să facă  afaceri cu parteneri din Ucraina

Mulţi nu ştiu că de la 1 ianuarie, data intrării în vigoare a acordului de liber schimb încheiat între Kiev și UE, pentru firnele româneşti s-au deschis noi şi importante oportunităţi de business. Asigurări privind respectarea acordului de liber schimb, care are ca scop atât întărirea dialogului politic precum și a schimburilor de mărfuri şi crearea condiţiilor de reconstrucţie a încrederii reciproce între comunităţile de afaceri, au venit din partea ambasadorului Ucrainei la București, Teofil Bauer, în cursul unei întâlniri cu reprezentanții Camerei de Comerț Bilaterale Româno - Ucraineană (CCBRU) şi cu companii româneşti interesate.

Noile reforme deschid graniţele şi afacerile în China

Noile reforme deschid graniţele şi afacerile în China

Agenţia de presă China Nouă – Xinhua, anunţă că Beijingul lucrează pentru deschiderea economiei, pe măsură ce furtunile puternice ameninţă să compromită creşterea economică, ne informează site-ul Casei Româno-Chineze. Promovarea deschiderii în timp ce se accelerează reformele înseamnă un nou impuls și vitalitate, în opinia președintelui Xi Jinping, conform unei declaraţii făcute recent la o reuniune a unui grup însărcinat cu reorientarea acestor reforme.