Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

[Video] Evaluarea cu biorezonanţă, un avantaj real pentru sănătatea noastră, indiferent de vârstă

[Video] Evaluarea cu biorezonanţă, un avantaj real pentru sănătatea noastră, indiferent de vârstă

   Ce avantaje aduce evaluarea cu biorezonanţă în viaţa noastră şi, mai ales, cum ne ajută să redevenim săntoşi, dinamici şi plini de energie ? De ce medicina integrativă este soluţia unei sănătăţi durabile? Ni se întâmplă tuturor să căutăm răspunsuri şi soluţii pentru o afecţiune care ne supără de ceva vreme, dar nu reuşim decât să calmăm anumite simptome; atunci, speranţele noastre se îndreaptă către metodele complementare. Şi de cele mai multe ori, aici găsim răspunsul după care am alergat  atâta... cu metodele medicinei complementare/ alternative (fitoterapia, homeopatia, tratamentele elctromagnetice, terapiile fizice etc). Aparatele cu biorezonanţă  folosesc tehnicile transmise de secole, transpuse în cele mai noi tehnologii şi permit astfel atât o diagnoză completă, dar şi  terapii personalizate. Pe scurt, salvează timp şi energii disipate altfel, aiurea. Dincolo de vorbe, dincolo de scepticismul sau naivitatea specifice acestor vremuri, dincolo de orice s-ar putea numi efect Placebo, există o evidenţă clară, dovedită ştiinţific: este diferenţa între a trata cauza şi a atenua efectele, o diferenţă importantă de care trebuie să ţinem seama.

[Video] Acad. dr. Ovidiu Bojor şi Prof.dr. Gheorghe Mencinicopschi - Pledoarie pentru o viață sănătoasă

[Video] Acad. dr. Ovidiu Bojor şi Prof.dr. Gheorghe Mencinicopschi  - Pledoarie pentru o viață sănătoasă

Prezenţa Acad. dr. Ovidiu Bojor şi Prof.dr. Gheorghe Mencinicopschi nu putea să anunţe decât un eveniment de excepţie. Pledoaria pentru viață sănătoasă – un ghid inspiraţional, cu valenţe practice pentru fiecare dintre noi , o abordare inedită cuprinzând  valori şi sfaturi de viaţă, mici şi mari secrete cu aplicaţie cotidiană, izvorâte din exeperienţa profesională şi de viaţă  remarcabilă  a celor doi mari specialişti în nutriţie, Acad. dr. Ovidiu Bojor şi Prof.dr. Gheorghe Mencinicopschi.  Pledoaria pentru viață sănătoasă, mderată de scriitoarea Maria Timuc a fost  un eveniment remarcabil la Sala Ioan I Dalles din capitală, sfaturi medicale neconvenţionale, o reîntoarcere  spre natură şi bogăţiile pe care ni le oferă ea.    

Românii și pasiunile lor pe harta lumii

Românii și pasiunile lor pe harta lumii

Dacă privim harta în care au fost indicate pasiunile și problemele dominante ale ţărilor lumii în 2016, hartă realizată de David McCandless pentru InformationIsBeautiful.net, avem marea surpriză să observăm că România nu are în dreptul ei nicio problemă majoră, dar nicio pasiune importantă.

Pentru prima oară în România, trainerii Luxury Academy au realizat prima consultanță de imagine la evenimentul de lansare din București

Pentru prima oară în România, trainerii Luxury Academy au realizat prima consultanță de imagine la evenimentul de lansare din București

Luxury Academy   http://luxuryacademy.ro s-a lansat oficial pe piața din România în cadrul unui eveniment exclusivist care a avut loc la Elite Art Gallery din Piața Națiunilor Unite, București, în prezența unui n umăr important de jurnaliști, bloggeri, parteneri. Evenimentul a oferit prilejul trainerilor Luxury Academy, de a face pentru prima oară în România, o demonstrație de total look, hairstyle, consultanță de imagine și au explicat cât de importante sunt primele secunde pentru definirea unei imagini favorabile unei persoane.

[Video] Despre riscul fatal al unei singure vacante și câteva recomandări cum să-l evităm

[Video] Despre riscul fatal al unei singure vacante și câteva recomandări cum să-l evităm

Am intrat deja în febra vacanțelor .. Copiii jubilează, unii după ce au trecut și de emoțiile îngrozitore ale examenelor.. pentru prima oară în viață sau nu. Cu toții, însă,  ne gândim un an întreg la cele câteva zile în care ne propunem să facem ce vrem, altceva decât în restul anului. Pe scurt.. suntem liberi și vrem ca aceste superbe zile să fie memorabile și să ne hrănească sufletul timp de un alt an de muncă, rutină, stres..

Șapte pași pentru ca în fiecare zi să devii o persoană mai fericită

Șapte pași pentru ca în fiecare zi să devii o persoană mai fericită

În rutina de zi cu zi, conduși de ambiție și de presiunea concurenței, ne trezim adesea la răscruce de drumuri. Ce facem? Insistăm și mai tare pentru a ne atinge ținta sau facem un pas înapoi în căutarea unei oaze de fericire liniștită? Unii ar argumenta că fericirea se găsește în realizare. Dar, realizarea este trecătoare. Ceea ce contează mai mult este sentimentul de dincolo de această realizare, scrie publicația americană Inc.com.

Întâlnire cu Doina Levintza, Dan Coma şi Alexandrion Grup

Întâlnire cu Doina Levintza, Dan Coma şi Alexandrion Grup

Intru plină de emoție și de așteptări greu de explicat în cuvinte în showroomul Doinei Levintza şi ale lui Dan Coma de pe Bulevardul Mareşal Constantin Prezan, unde  începe în câteva minute un nou eveniment din seria “România dulce”. Dulceața unei Românii nedescoperite încă, mă copleșește imediat, după primii pași pe care îi fac, timid, într-un univers nesperat, de vis.

13 Motive pentru care nu ai succesul pe care îl meriţi

13 Motive pentru care nu ai succesul pe care îl meriţi

Dacă într-adevăr vrei  să faci ceva, vei găsi calea. Dacă nu, vei găsi scuze. Dacă nu eşti ceea ce te-aiaşteptat să fii, probabil că te întrebi de ce. Concentrează-te pe câteva dintre cauzele cele mai des întâlnite, pentru ca să înţelegi de ce nu ai succesul pe care crezi că îl meriţi şi poţi trece la abordarea lor.

[Video] Therme Bucureşti, cea mai recentă investiţie din capitala României, care va transforma Bucureştiul în cea mai celebră capitală spa din Europa

[Video] Therme Bucureşti, cea mai recentă investiţie din capitala României, care va transforma Bucureştiul în cea mai celebră capitală spa din Europa

Cel mai mare spa din Europa, Therme București, cu o suprafaţă de 30.000 de metri pătraţi şi o capacitate de 4.000 de persoane simultan, și-a deschis porțile joi. Apa termală de la Therme Bucureşti este extrasă de la o adâncime de peste 3.100 de metri, investiţia totală ridicându-se la aproximativ 50 de milioane de euro

[Video] Crăciun fericit sau cum se întâmplă miracole în stil canadian

[Video] Crăciun fericit sau cum se întâmplă miracole în stil canadian

Şi astăzi e Crăciun,: nu doar pe 25 decembrie, ci şi a doua zi, în 26 decembrie şi chiar mai mult. Poate fi Crăciun, indiferent în ce dată suntem, pentru că bucuria de a dărui ne poate însenina existenţa, indiferent de anotimp. Depinde de noi, de fiecare, dacă păstrăm minunea şi spiritul Căciunului. Compania aeriană West Jet a devenit celebră de câţiva ani, de când la bordul ei se întâmplă miracole, mai ales, de Crăciun. Pare de necrezut. Şi totuşi, în acest an, miracolele s-au întâmplat chiar mai devreme: în 15 decembrie, în decurs de doar 24 de ore, vieţile a 13.898 de persoane din 90 de mari oraşe, şi-au modificat cursul, s-au schimbat într-o clipă, mulţumită unui miracol, la care abia îndrăzneau să viseze.

Cum poţi să învingi orice dependență

Cum poţi să  învingi orice dependență

Indiferent care este obiectul dependenţei tale, ciocolata, jocurile de noroc, fumatul, social media,  munca sau alcoolul, sfatul nostru ar putea să aducă o schimbare importantă în modul de abordare al acestei dependenţe.. şi, de ce nu, ar putea aduce succesul în combaterea ei? Agenţiile de publicitate investesc milioane cu unicul scop de a te convinge pentru a te putea manipula, scrie Huffington Post. Publicitarii “ştiu că eşti captiv al acestei dependenţe, fapt pentru care perseverează în a te ţine captiv, chiar dacă asta are efecte devastatoare asupra sănătăţii şi stilului de viaţă. 

12 antrenori personali de top a dispozitia tuturor iubitorilor de miscare - prima editie City Sport

12 antrenori personali de top a dispozitia tuturor iubitorilor de miscare -  prima editie City Sport

Cei mai buni 12 antrenori personali vor sta la dispoziţia tuturor iubitorilor de mişcare şi vor susţine diferite clase în aer liber, de la Zumba până la Steel Training, la primul eveniment City Sport. Parcul Herăstrău, mai precis, parcarea Berăriei H (fostul Pavilion H), va fi gazda acestui eveniment în premieră, care se va desfășura pe durata a două zile (18-19 iulie 2015), între orele 09:00 - 21:00, cu pauze în intervalul orar 12:00 - 17:00, pentru a evita eventualele neplăceri cauzate de căldură.

Rusia: Nu vă riscați viața pentru un selfie!

Rusia: Nu vă riscați viața pentru un selfie!

Într-o perioadă în care se  vorbește tot mai mult, pe toate meridianele, despre accidentele groaznice, produse ca rezultat al unui selfie, Rusia lansează o campanie de prevenire a acelor selfies periculoase.  În timp ce adolescenții își multiplică aventurile relatate pe rețelele sociale, sperâmd să creeze senație, Rusia a lansat o campanie inedită. 

Cum poate fi redata increderea cetatenilor in sistemul sanitar public

Cum poate fi redata increderea cetatenilor in sistemul sanitar public

România ar putea avea în câţiva ani "un sistem de sănătate capabil să sprijine și să asigure cetățenilor serviciile pentru a atingw o stare cât mai bună de sănătate și să contribuie efectiv la creșterea calității vieții acestora", confom programului din domeniul sănătăţii publice publicat la instalarea Guvernului Ponta 3.