Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Doar împreună putem construi

Doar împreună putem construi

Constatăm cu păreri de rău că media este asaltată de știri negative, de informații încărcate cu senzații tari și emoții neplăcute, demolări de reputații și  dezinformări și că rar, mult prea rar, apar știri/ noutăți/ opinii pozitive, informații referitoare la realizările asociațiilor profesionale, patronatelor sau ale antreprenorilor români, deși rolul lor în societate este important. Revista Partners – revista Asociațiilor Profesionale, Patronale și a Antreprenorilor și-a propus să echilibreze balanța și să publice aceste informații pe platforma noastră dedicată www.partners.com.ro.

[Video] Românii în căutarea unei arme cu care să învingă stihiile naturii

[Video] Românii în căutarea unei arme cu care să învingă stihiile naturii

Revoltător ! Asta este, spun românii în general și acceptă ceea ce li se întâmplă. E soarta sau destinul?. Stăm cu mâinile goale și neputincioși în fața stihiilor tot mai dezlănțuite ale naturii. Ei, sătenii, cei nevinovați sau vinovați, așa cum putem spune că suntem toți, românii, care înghiţim fără să crâcnim politicile publice greșite ale guvernanților, ei, cei care au fost în calea stihiilor, au rămas fără NIMIC!!

Sa redescoperim Bucureștiul la festivalul Luna Bucureștiului

Sa redescoperim Bucureștiul la festivalul Luna Bucureștiului

Fundaţia Calea Victoriei ne invită să ne bucur[m in perioada 9 mai - 9 iunie, la festivalul LUNA BUCURESTILOR editia a VI-a, de comorile culturale ale orasului: poveşti şi ȋntâmplări cu haz din istoria ora;ului, clădiri de patrimoniu emblematice, muzica, filme clasice şi filme documentare noi, oameni inteligenţi şi creativi: regizori, tineri actori, scriitori, istorici, graficieni si muzicieni.

[Video] 2016, aşa cum îl doreşti!

[Video] 2016, aşa cum îl doreşti!

Speranţele noastre sunt concentrate în acest punct: am adunat proiecte, vise, dorinţe, planuri construite pe hârtie sau doar creionate în minte, dar şi neîmpliniri, amânări, pe care le-am tot purtat în suflet şi le-am dat un nume: , 2016, aşa cum ni-l dorim. Aşa cum îl doreşti.