Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

”Pași către însuți – Puterea Frumuseții interioare”, descoperită prin Maria Timuc - un best-seller pentru fiecare

”Pași către însuți – Puterea Frumuseții interioare”, descoperită prin  Maria Timuc - un best-seller pentru fiecare

Poate acum este momentul, mai mult ca niciodată, să deschizi o carte-balsam pentru suflet. ”Puterea Frumuseții Interioare” este acea carte pe care o citeşti atunci când vrei să deschizi o nouă poartă a existenţei şi încă te mai îndoieşti, când te afli în faţa unei decizii esenţiale, adică în momentele importante, când vrei să faci pace cu tine însuţi pentru a face o schimbare. Este, totodată, cartea care îţi arată cât se poate de clar şi documentat că ne putem programa pentru fericire. Este în puterea noastră, a fiecăruia.  

M-am născut să te întâlnesc

M-am născut să te întâlnesc

Romanul “M-am născut să te întâlnesc” de Adriana Ungureanu urmărește trăirile interioare ale femeii părăsite de soț și care supraviețuiește numai prin și pentru fiii ei, refuzându-și orice altă formă de manifestare și/sau împlinire

Pas cu pas

Pas cu pas

Volumul autobiografic "Pas cu pas", scris de preşedintele ales al României, Klaus Iohannis, a fost besteller absolut la Târgul Internaţional Gaudeamus - Carte de învăţătură.2014.  În standul editurii  CURTEA VECHE PUBLISHING, s-a realizat un record absolut cu peste 8.000 de volume vândute în trei zile , fiind declarată  cea mai râvnită carte la Gaudeamus 2014, desemnat prin votul publicului.  

Jurnal Regal - Curtea Veche Publishing, Colecția Regală

Jurnal Regal - Curtea Veche Publishing, Colecția Regală

Jurnal Regal reprezintă ultima apariție editorială de la Curtea Veche Publishing, din Colecția Regală. Cartea se află în toate librăriile din țară și este accesibilă și online. Volumul c relatează activităţile publice ale Familiei Regale a României, precum şi impactul lor social, economic, politic, cultural şi diplomatic.  

Istoria romanilor. Ctitorii, Vol. 3 Nicolae Iorga

Istoria romanilor. Ctitorii, Vol. 3 Nicolae Iorga

Republicarea monumentalei sinteze asupra istoriei romanilor a marelui savant si patriot Nicolae Iorga, la jumatate de secol de la prima sa editare, este menita sa inlesneasca specialistilor si publicului larg, dornic sa desluseasca tainele trecutului, cunoasterea si aprofundarea unei lucrari fundamentale a istoriografiei nationale, din ce in ce mai greu de procurat odata cu scurgerea anilor.