Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

[Video] Cea mai frumoasă bibliotecă din lume se află în România

[Video] Cea mai frumoasă bibliotecă din lume se află în România

Chiar dacă în România  biblioteca din Iași nu reprezintă o atracție specială, străinii au cu totul altă părere. Peste 400.000 de utilizatori ai  site-ului boredpanda.com au votat și au desemnat Biblioteca Universităţii Tehnice din Iaşi cea mai frumoasă bibliotecă din lume, aflăm de la www.sharethis.ro. Biblioteca Universităţii “Gheorghe Asachi” din Iaşi s-a clasat pe locul 1 în preferinţele utilizatorilor, chiar dacă printre nominalizări se numără capodopere de pretutindeni precum: Biblioteca Colegiului Trinity din Dublin, Biblioteca Regală Portugheză de la Rio de Janeiro, Biblioteca Mănăstirii Admont,Biblioteca Naţională din Praga, Biblioteca Naţională a Franţei sau Biblioteca Congresului Statelor Unite de la Washington.

[Video] Magazine de eBook Readers Kindle din Romania

[Video] Magazine de eBook Readers Kindle din Romania

Kindle Store deschide primul magazin din România axat oferă pe vânzarea de produse si accesorii kindle pentru  dispozitivele (gadget-urile) Kindle, care au devenit foarte populare atât la nivel mondial, cât și in România. Locul de întâlnire pentru a achiziționa un gadget sau orice produs Kindle este  www.kindlestore.ro, dar se poate încerca această experiență specială și pe alte mall-uri sau hipermarketuri virtuale de electronice

Parcurile din Bucureşti devin biblioteci în aer liber

Parcurile din Bucureşti devin biblioteci în aer liber

Începând din 8 iulie, până pe 31 august, parcurile din București vor deveni adevărate biblioteci în aer liber. În această vară toți împătimiții de lectură vor avea șansa și posibilitatea de a citi și răsfoi peste 100 de cărți din oferta  editurii Litera, inițiatoarea acestei frumoase, inedite și educative transformări.