Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Brand Managers Summit 2014

Publicat de Andrei Dumitrascu pe 07.05.2014.

Cei mai renumiti consultanti de brand iti dau intalnire la Brand Managers Summit pe 13 Mai, la Radisson Blu!

Iti propunem un eveniment premium gandit special sa iti aduca cele mai actuale abordari menite sa te ajute in cresterea brandului tau si sa iti provoace gandirea strategica.

 

Brand Managers Summit, cel mai relevant eveniment dedicat cresterii brandurilor, are loc pe 13 Mai la Radisson Blu Bucuresti si, timp de o zi, reuneste o selectie a celor mai performanti consultanti internationali in strategie de brand. Pentru inscrierea la eveniment, abonatii revistei Magazinul Progresiv beneficiaza de o reducere suplimentara de 10% la discountul de 20% acordat saptamana aceasta.

Landor Associates, Wolff Olins si Siegel+Gale, cele mai renumite companii internationale in materie de consultanta de brand vor fi prezente in cadrul evenimentului prin Alexander Schröder, Executive Director of Strategy, Robert Jones, Head of New Thinking, respectiv Philip Davies, President EMEA. Alaturi de companiile lider deja mentionate, prezenta altor 6 nume cu greutate, printre care Deloitte, EffectiveBrands si Centrade Saatchi&Saatchi, completeaza lista expertilor ce vor participa la Brand Managers Summit.
 

Sesiunile Brand Managers Summit cuprind seminarii care introduc viziunea strategica din spatele procesului de constructie al unui brand puternic, dar si provocarile pe care acesta va trebui sa le depaseasca in viitor. Astfel, Gabriela Salinas (Global Brand Manager Deloitte) vorbeste despre noi modalitati de diferentiere a brandurilor si adaptare la un mediu din ce in ce mai complex printr-o pozitionare condusa de valori. Guy Champniss (Associate Professor on Consumer Behaviour, Henley Business School) prezinta rezultatele ultimelor cercetari in ceea ce priveste comportamentul consumatorului si cum aceste cercetari pot ajuta in construirea unor relatii mai profunde a brandurilor cu publicul tinta, in timp ce Nataljia Schoorlemer (Director and Global Practice Leader Purposeful Positioning, EffectiveBrands) va prezenta principalele concluzii referitoare la cele mai eficiente modalitati de reorganizare a activitatilor de marketing, ale celui mai complex studiu de marketing realizat la nivel mondial, intitulat Marketing 2020.

Totodata, castigatorul premiului „Speaker of the Year”, oferit de Asociatia coach-ilor, trainerilor si consultantilor profesionisti, Andrew Thorp, va vorbi despre puterea storytelling-ului si cum aceasta noua abordare ajuta companiile sa comunice intr-un mod cat mai autentic.

 

Nu rata intalnirea cu expertii internationali de la cele mai mari companii de consultanta de brand din lume (Wolff Olins, Landor) sau cele mai specializate (Siegel + Gale, Effective Brands), scoli de business renumite (Henley Business School) sau branduri globale (Deloitte).

Participa la workshopurile aplicate pentru a aprofunda informatiile aflate in cadrul conferintei.

Afla mai multe detalii despre speakerii invitati si agenda evenimentului pe www.brandmanager.ro

 

Cuvinte cheie: Brand managers summit, scoala de business, consultanta

Comentarii