Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Baterie de telefon care ține 90 de zile

Publicat de redactia partners pe 03.08.2015.

Aveți probleme cu bateria de la telefon? Nu ține mai mult de 2-3 zile? Acum a venit timpul să nu ne mai facem griji pentru că ne ajută Janus One.

Janus One este telefonul care elimină problemele cu bateria.Smartphone-ul își păstrează bateria activă timp de 90 de zile, cu alte cuvinte, trei luni, în cazul în care nu este folosit foarte multe ore  sau timp de 12 ore dacă vorbești fără întrerupere.

Bateria acestui telefon este o capacitate de 1.500mAh, precum și alte funcții utile care pot fi folosite ca alimentator pentru alte dispozitive. Este un dispozitiv relativ mic, de mărimea unui card de credit și este foarte subțire, adică doar 5,5 mm grosime.Telefonul poate fi, de asemenea, utilizat ca alimentator pentru alte dispozitive.

Acesta poate fi folosit pentru a efectua apeluri sau a trimite mesaje text. Janus One Kickstarter poate fi achiziționat cu 69 de dolari. Telefonul este disponibil în trei culori și va fi pus în vânzare în septembrie 2015.

Cuvinte cheie: bateria, Janus One, smartphone, telefon funcții utile, foarte subțire, alimentator, dispozitive

Despre redactia partners

Jurnalisti cu experienta si tineri plini de idei, creativi si  profesionisti.

Alltfel de presa, profesionistă și obiectivă,  mai aproape de antreprenori, de ONG-uri, de  economia reală și de societatea civilă...deci, de oameni. Şi asta face diferenţa.

 

Comentarii