Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Asistentă personală pe care nicio femeie nu va fi geloasă

Publicat de redactia partners pe 06.04.2015.

Cine este Ea?

Este asistenta personală, fotograf, dar şi majordon sau gardă persoanlă, toate simultan—şi, pe deasupra, este un robot. scrie .livescience.com. 

Robotbase, compania de  robotică, recunoscută, ce are sediul la New York City, lucrează intens la realizarea unui robiot personal, care va vi capabil să îndeplinească o mare varietate de funcţii legate de activităţile casnice şi conexe jobului. Acestea include operaţiuni dela aprinderea luminilor la gestionarea unor activităţi sociale.

Robotul poate citi poveşti pentru copii, la culcare, poate adapta lumina din cameră în funcţie de atmosfera din poveste, sunt cîteva din secretele destăinuite de creatorii robotului, se concluzionează  anunţul .publicat de .livescience.com

O investiţie care va reduce drastic costurile personalului de întreţinrere, chiar şi pentru locuinţele de lux. 

 

script height="352px" width="540px" src="http://player.ooyala.com/iframe.js#pbid=59b4de92e6b44145b5b692f41dd00d0a&ec=5weDF4cjrzkt8Q3GksDZfFgCEqcR5uIY">
Cuvinte cheie: funcţii, activităţile casnice, asistenta personală, fotograf, majordon, gardă personală

Despre redactia partners

Jurnalisti cu experienta si tineri plini de idei, creativi si  profesionisti.

Alltfel de presa, profesionistă și obiectivă,  mai aproape de antreprenori, de ONG-uri, de  economia reală și de societatea civilă...deci, de oameni. Şi asta face diferenţa.

 

Comentarii