Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Bucureștiul, sub ochii tinerilor din generația Milenial - Concursul cu care se deschide cursul de jurnalism pentru copii.ro

Publicat de redactia partners pe 03.02.2017.

 Un concurs pentru cei mai talentați copii și tineri care vor reuși să surprindă cele mai interesante trăsături ale orașului nostru, Bucureștiul, martor al unei istorii zbuciumate, Micul Paris dinte cele două războaie mondiale, aflat în plin efort de modernizare și occidentalizare. Bucureștiul, sub ochii tinerilor din generația Milenium este provocarea cu care se  lansează cursul de jurnalism și dezvoltare personală pentru copii, inițiat și realizat de Asociația culturală Daria și o echipă de profesioniști cu o bogată experiență.

Toți cei interesați să participe la acest proiect, copii și tineri între 6 și 18 ani, vor avea șansa de a se dezvolta armonios și a-și valorifica capacitățile analitice, în spiritul unei conduite responsabile, obiective și respectabile în societate.

De ce să-mi trimit copilul la acest nou curs de jurnalism pentru copii http://jurnalismpentrucopii.ro/?

L-am întrebat pe Președintele Asociației culturale Daria, dl Viorel Stoica:

” Vrem ca prin acest curs să oferim copiilor instrumentele pentru a face selecţia în noianul de informaţii între ceea ce este important şi ce este neesenţial şi între adevăr şi minciuna. Vrem să-i ajutăm să înveţe să folosească emoțiile în avantajul lor, să observe și să descifreze codurile limbajului non-verbal și tehnicile pentru a vorbi liber în public.

Îi pregătim pentru o carieră de succes și pentru implicarea activă în viața comunității, îi inițiem în voluntariat și le oferim mentoring.”

Un mix de achiziții prin care copiii noștri vor fi mai pregătiți pentru a face față provocărilor și realităților din zilele noastre.

În plus, câștigătorii concursului vor primi premii și multe surprize. 

Cuvinte cheie: concurs, Micul Paris , Asociatia culturala Daria, Bucureștiul, sub ochii tinerilor din generația Milenial, curs de jurnalism pentru copii

Despre redactia partners

Jurnalisti cu experienta si tineri plini de idei, creativi si  profesionisti.

Alltfel de presa, profesionistă și obiectivă,  mai aproape de antreprenori, de ONG-uri, de  economia reală și de societatea civilă...deci, de oameni. Şi asta face diferenţa.

 

Comentarii