Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

Andre Rieu şi Orchestra sa Johann Strauss

Publicat de pe 06.01.2015.

Andre Rieu va susţine la Bucureşti o serie de cinci concerte la Bucureşti, în Piaţa Constituţiei în seara zilei de 6 iunie şi apoi în fiecare seară, începând cu ora 20.30, în intervalul 11 – 14 iunie.

André Rieu - Marele Maestru

Născut in Maastricht, Olanda, într-o familie de muzicieni, André Rieu este cel mai de succes violonist din lume şi cel mai bine vandut muzician clasic din toate timpurile. Detine cea mai mare orchestră privată din lume şi a vândut mai mult de 40 de milioane de albume şi DVD-uri. După lansarea sa internaţională din 1994 cu CD-ul "Strauss & Co", a primit mai mult de 400 Platinum şi 171 de Gold Awards şi are mai mult de 1,2 milioane de fani pe Facebook.

 "Johann Strauss este compozitorul meu preferat din toate timpurile," declara André a denumit şi "Regele Valsului".

La Bucureşti va interpreta repertoriul care l-a făcut celebru, cele mai frumoase valsuri de Johann Strauß sau Franz Lehár, hit-uri de renume mondial din musicaluri şi filme, cele mai iubite arii de operă si operetă, precum şi muzică populară din toate decadele.

André cântă la o vioară construită de Stradivarius in 1732, îşi dirijează orchestra şi este un "conférencier" fermecător, care interactionează cu publicul.

"Îmi place acest instrument. Îmi aminteşte de cântăreaţa de opera Maria Callas - foarte pasională", ar caracteriza sunetul obţinut cu instrumentul său favorit.

André Rieu - The Entertainer

În fiecare an, André si a lui Johann Strauss Orchestra, împreună cu corul şi soliştii internationali sustin aproximativ 100 de concerte peste tot in lume, in fata a peste 1 milion de oameni. Turneele sale au fost prezente in Billboard Top 10 în ultimii zece ani.

O atmosferă unică, memorabilă!.O seară plină de emoţie şi spirit artistic!

Cuvinte cheie: 100 de concerte , Billboard Top 10, , CD, DVD, 400 Platinum, Gold Awards

Despre

Comentarii