Partners - Revista Asociatiilor Profesionale, Patronale și Antreprenorilor

12 antrenori personali de top a dispozitia tuturor iubitorilor de miscare - prima editie City Sport

Publicat de redactia partners pe 12.07.2015.

Cei mai buni 12 antrenori personali vor sta la dispoziţia tuturor iubitorilor de mişcare şi vor susţine diferite clase în aer liber, de la Zumba până la Steel Training, la primul eveniment City Sport.

Parcul Herăstrău, mai precis, parcarea Berăriei H (fostul Pavilion H), va fi gazda acestui eveniment în premieră, care se va desfășura pe durata a două zile (18-19 iulie 2015), între orele 09:00 - 21:00, cu pauze în intervalul orar 12:00 - 17:00, pentru a evita eventualele neplăceri cauzate de căldură.

Scopul este promovarea sportului şi a stilului de viaţă sănătos, în rândul adulţilor cât şi al copiilor.
Accesul la eveniment este gratuit şi poate participa orice persoană care respectă condiţiile impuse de organizatori, prin regulamentul care poate fi pus la dispoziţie oricărui doritor.
Evenimentul are ca scop promovarea sportului şi a stilului de viaţă sănătos, în rândul adulţilor cât şi al copiilor.

168 Sport Station va alinia cei mai buni antrenori personali (Fernando Gonini, Liora Zytcer, Elias Mayan-Na, Silvia Stelian, Gabriela Şerban, Mihai Ciornei, Irina Macsim, Nicolae Dumitrache, Georgiana Surdu, Elena Buduleci, Ciprian Vrabie, Ştefan Tudor), care vor susţine diferite clase pe parcursul ambelor zile, de la Zumba, TRX, Steel Training, Spinning, Circuit Training, Metabolic Training, Funcţional Training şi Partner Training.

În paralel, se vor desfăşura şi activităţi sportive pentru copii, într-o zonă special amenajata, susţinute cu ajutorul celor de la Little Gym Bucharest.

Activitatea se va desfăşura între orele 09:00 - 21:00, cu pauză în intervalul orar 12:00 - 17:00, pentru a evita eventualele neplăceri cauzate de căldură.

Pe tot parcursul evenimentului, sponsorii vor pune la dispoziţia celor prezenţi multe premii şi produse promoţionale, chiar şi o tombolă organizată de cei de la 168 SportStation.

Programul şi regulamentul evenimentului, sunt disponibile pe pagina dedicată evenimentului - www.city-point.ro/eveniment

Cuvinte cheie: antrenori personali , clase în aer liber, Zumba. Steel Training, stil de viaţă sănătos, iubitor de mișcare

Despre redactia partners

Jurnalisti cu experienta si tineri plini de idei, creativi si  profesionisti.

Alltfel de presa, profesionistă și obiectivă,  mai aproape de antreprenori, de ONG-uri, de  economia reală și de societatea civilă...deci, de oameni. Şi asta face diferenţa.

 

Comentarii